Unelmiesi uudisrakennus – Leppämäen rakennuspalvelu toimii Paimion ja Turun alueella

Ota yhteyttä

Onko haaveissasi unelmien omakotitalo? Vai kaipaatko kenties aivan uutta piharakennusta? Leppämäen rakennuspalvelu toteuttaa myös
uudisrakennuskohteita Paimiossa, Turun ympäristössä sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Kauttamme on mahdollista teettää uudisrakentamiskohteet myös kokonaispakettina aina suunnittelusta projektin toteutukseen viimeistä silausta myöten. Toteutamme unelmasi sovitun aikataulun puitteissa ja luonnollisesti työn laadusta tinkimättä.

Uusi talo juuri sinun toiveidesi mukaan

Haaveiletko modernista kivitalosta tai perinteikkäämmästä puutalosta? Vai onko suunnitelmissasi unelmien kesämökki kaikilla mukavuuksilla? Kuuntelemme sinun toiveitasi, ja niiden kokonaisvaltainen toteuttaminen on toimintamme lähtökohta. Hyvällä yhteistyöllä ja suunnittelulla teemme uudisrakennuskohteesta sinun elämäntilanteeseesi sopivan kokonaisuuden.


Leppämäen rakennuspalvelu toteuttaa työn huolella ja ammattitaidolla.

Luotettava uudisrakennuksen ammattilainen

Kun tarvitset ammattitaitoisen rakentajan urakallesi, on Leppämäen rakennuspalvelu luotettava valinta. Kymmenen vuoden kokemus rakennusalalla takaa korkealaatuisen lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat. Vankka rakennustekninen osaaminen sekä kohteeseen sopivat järkevät materiaalivalinnat ovat toimintamme peruskiviä. Tarvittaessa kauttamme onnistuu suurempikin rakennusurakka alusta loppuun saakka, aina suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn asti. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, missä ikinä rakennustarpeesi sijaitseekaan.

Tilaa taatusti luotettavan ammattilaisen palvelut

Yhteystiedot

Leppämäen rakennuspalvelu

Leppämäentie 127
21530 Paimio

Soittamalla tavoitat meidät arkipäivinä parhaiten iltapäivisin ja iltaisin. Voit olla yhteydessä myös sähköpostin kautta, jolloin pyrimme vastaamaan kyselyihin mahdollisimman pian.

Laadukkaat rakennuspalvelut

Toimintamme perustuu laatuun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu kokonaisuus, avoimesti ja rehellisesti toteutettu projektiosaaminen sekä viimeistelty ja siisti lopputulos ovat Leppämäen rakennuspalvelulle kunnia-asia.


Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää rakennushankkeellesi, ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä