Ammattilaisen toteuttama remontti Turun alueella – Leppämäen rakennuspalvelu Paimiossa

Ota yhteyttä

Kaipaako kiinteistösi peruskorjausta, uudistusta tai muuta remonttia? Haluaisitko uusia esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön ilmeen? Leppämäen rakennuspalvelu on korjausrakentamisen erikoisosaaja Paimiossa. Toimimme Paimion sekä Turun seudun lisäksi koko Varsinais-Suomen alueella.

Korjausrakentaminen ja saneeraukset

Korjausrakentaminen on vaativa toimiala. Rakennukset ovat eri aikakausilta, minkä lisäksi niissä on käytetty lukuisia eri rakennustapoja ja -tyylejä. Leppämäen rakennuspalvelu panostaa voimakkaasti korjausrakentamisen asettamiin haasteisiin, ja juuri työn haastavuus tekee siitä mielenkiintoista. Kymmenen vuoden vankka kokemus rakennusalalla takaa oikeat ja toimivat ratkaisut eri tilanteisiin. Voit luottaa siihen, että löydämme parhaat toimintatavat kaikkein haastavimpiinkin korjauskohteisiin.

Asiakkainamme korjausrakentamisen ja saneerauksen puolella ovat yksityiset asiakkaat, jotka kaipaavat apua remonttiin, sekä yritykset, vakuutusyhtiöt ja muut ammattimaista korjausrakentamista kaipaavat tahot. Kun kaipaat laadukasta ja luotettavaa korjausrakentamista, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Korjausrakentamisen palvelut

Rakennusliikkeemme kautta saat kaikki korjausrakentamisen palvelut. Suunnitteletpa sitten saunan tai kylpyhuoneen remonttia, katon kunnostustyötä tai rakennuksen julkisivuremonttia, meiltä löytyvät työhön vaadittava kokemus ja ammattitaito. Toimintamme lähtökohtana on aina sinun toiveesi, ja teemme projektisuunnitelman yhteistyössä kanssasi. Niin korjausrakentamisen kuin remontitkin suoritamme vaadittujen normien mukaisesti. Laadukas työn jälki on meille kunnia-asia ja työn toteutukseen tyytyväinen asiakas on järkkymätön tavoitteemme. Kauttamme saat seuraavat korjausrakentamisen ja remontoinnin palvelut: 

  • Korjausrakentaminen
  • Huoneistoremontti
  • Kylpyhuoneremontti
  • Saunaremontti
  • Keittiöremontti
  • Kattoremontti
  • Laatoitustyöt
  • Julkisivuremontti

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä meidät paikan päälle arviota varten!

Piha- ja maarakennustyöt

Leppämäen rakennuspalvelun kautta saat hankittua kaikki rakennuspalvelun osa-alueet, myös pienimuotoiset piha- ja maanrakennustyöt. Siisti ja toimiva piha-alue on kiinteistösi käyntikortti, josta on iloa ympäri vuoden!

Yhteystiedot


Leppämäen rakennuspalvelu
Leppämäentie 127
21530 Paimio

Puh. 050 5840 869
sähköposti: koivu.juhani@gmail.com
www.leppamaenrakennuspalvelu.fi

Puhelimitse tavoitat meidät arkipäivinä parhaiten iltapäivisin ja iltaisin. Tämän lisäksi voit olla yhteydessä myös sähköpostin kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.